Skip to main content

Beveiliging

Beveilig uw woning met Vebreco technieken. U kan beroep doen op videofonie en parlofonie, camerabewaking en beveiligingsverlichting, kortom allerlei handige alarmsystemen die optioneel kunnen geconnecteerd worden met de smartphone voor een maximale beveiliging van uw woning.

Videofonie- & parlofonie

Een parlofoon of deurtelefoon is een eenvoudige en vanzelfsprekende keuze indien je op zoek bent naar een simpele vorm van toegangscontrole. Beantwoord vanop een veilige afstand je oproepen, ontgrendel je de deur en spreek met je bezoekers vooraleer ze je huis betreden. Een videofoon is net zoals een parlofoon, maar mét camera. Vebreco is een zeer ervaren installateur voor parlofonie & videofonie.

Maak een afspraak

Camerabewaking

Met camerabewaking beveilig je jezelf in eerste instantie preventief tegen diefstallen. De nodige camerabewaking schrikt dieven af en bespaart je een hele hoop kosten en kopzorgen in het geval van effectieve inbraak. Met de nodige software ben je steeds op de hoogte van de live gebeurtenissen rondom je woning of werkplaats. Informeer bij Vebreco technieken naar alle mogelijkheden!

Maak een afspraak

Beveiligingsverlichting

Wist je dat verlichting in de tuin ook de veiligheid van je woonst verhoogd? Door rondom je huis voldoende beveiligingslichten te plaatsen, schrik je potentiële dieven af. Dergelijke verlichting is mogelijk met bewegingssensor. Deze verlichting hoeft ook absoluut niet lelijk te zijn. Zelfs sfeerverlichting zoals grondspots of lantaarns zijn zelfs al meer dan voldoende. Vebreco heeft een ruim aanbod van dit type verlichting.

Maak een afspraak

Meer foto’s