Skip to main content

Groene energie

Energiezuinige woningen zijn meer waard op de vastgoedmarkt en daar speelt Vebreco technieken een centrale rol in. Veilig, krachtig en energiezuinig: dat zijn de basisvoorwaarden die u bij ons mag verwachten.

Zonnepanelen

Uw eigen stroom opwekken

Van alle warmtebronnen is zonlicht de krachtigste. Zo krachtig zelfs dat zonnepanelen volstaan om passiefwoningen of lage-energiegezinswoningen te realiseren.

De inval van direct zonlicht is heel belangrijk om hoog rendement te garanderen bij uw zonnepanelen, net zoals de hellingsgraad en oriëntatie van het dak belangrijk zijn.

Hoe hoger het piekvermogen, hoe meer elektriciteit er opgewekt wordt en dus hoe groter het rendement. En heel hoog Wp is vooral bij kleine daken aanbevolen, omdat u daar slechts een beperkt aantal zonnepanelen kunt plaatsen.

Maak een afspraak

Thuisbatterij

Opslag groene energie

Thuisbatterijen worden steeds populairder. Met zonnepanelen verbruik je gemiddeld maar 30% van de opgewekte energie. Batterijen verhogen die gelijktijdigheidsfactor tot wel 80% afhankelijk van verwarmingsmethode.

Maak een afspraak

Laadpalen / wallbox

Elektrische wagen of plug-in hybride snel opladen.

Kies voor de voorloper op vlak van nieuwe energie en laad jouw auto op met een elektrische laadpaal of wallbox oplaadsysteem, compatibel met alle automerken. Eenvoudig te installeren en met touchscreen. Een slimme oplader met een minimale laadtijd.

Maak een afspraak

Meer foto’s