Skip to main content

Sanitair

Uw sanitair begint met een vakkundig ontwerp om ervoor te zorgen dat alle leidingen goed aansluiten en een vlotte doorstroom garanderen. Een ligbad laten vollopen en tegelijk een douche nemen? Iedereen in huis moet warm en voldoende water hebben. Daar zorgen wij voor.

Complete sanitaire voorziening

Een veel gebruikte term om sanitaire ruimtes te benoemen is natte ruimte. Voor de installatie van een badkamer, waskamer of toilet kan je beroep doen op Vebreco technieken als installateur van alle water- en nutsvoorzieningen.

Maak een afspraak

Waterverzachter

Ook wel de waterontkalker of waterontharder genoemd. Wist je dat Belgisch water door het hoge kalkgehalte enorm hard is? Nooit meer vuil afwaswater dankzij een waterverzachter. Geniet van zacht en proper water en daarbovenop komt een lagere energiefactuur.

Maak een afspraak

Regenwaterpomp

Regenwater (of hemelwater) is perfect bruikbaar om je toilet mee door te spoelen of je planten te voorzien van de nodige hoeveelheid water. Op die manier kun je per dag tal van liters leidingwater uitsparen. En dat merk je uiteraard in je verbruikskosten. Vebreco helpt je bij de keuze en installatie van de juiste regenwaterpomp.

Maak een afspraak

Meer foto’s